DE BESTE ISOLATIE MATERIALEN
VAN NEDERLAND
vraag monsters aan vraag informatie aan
DE BESTE KWALITEIT
DE DUNSTE ISOLATIE
Daar staan wij voor!
LEES VERDER
OVERAL
TOEPASBAAR
Dak, wand en vloer

Dunne isolatie nodig?
Kies voor ATI Isolatie

Een innovatieve en doeltreffende isolatie.
In tegenstelling tot de traditionele dikke isolatie die de warmtestroom enkel beperkt door haar dikte, weerkaatst de reflecterende ‘barrière’ van onze isolatiefolie koud naar koud en warm naar warm.

ATI isolatie garandeert een stabiele bescherming en binnentemperatuur in afgesloten ruimtes ongeacht de schommelingen van de buitentemperatuur. Bent u op zoek naar dunne isolatiefolie neem dan direct contact met ons op.

Ruimtebesparend

Omdat het zo’n dun materiaal is kan het perfect gebruikt worden voor renovatie en na isoleren.

Eenvoudig te verwerken

De verwerking van de ATI isolatiefolie is gemakkelijk en snel. Kijk voor een technische handleiding op onze downloads pagina.

Energiebesparend

De ATI isolatiefolie kenmerkt zich door zijn reflecterende eigenschap wat de warmte en de kou weerkaatst, wat een zeer goed isolerend effect heeft.

Stofvrij product

ATI isolatiefolie is een duurzame manier van isoleren. Tevens is de isolatiefolie eenvoudig te verwerken.

Onze Producten

ATI PRO

De ATI PRO, een meerlaagse isolatiefolie met een damp open eigenschap. Zeer geschikt voor renovatie en het na-isoleren van bijvoorbeeld monumentale panden. Het luchtkusseneffect zorgt voor geweldige prestaties op het gebied van thermoreflectie. Er is dankzij de microperforatie techniek, de damp…

ATI 150+

De ATI 150+, een dunne isolatiefolie  met aan 2 zijden een zuivere aluminium laag. Deze is zeer geschikt voor het na isoleren van alle plekken waar met een dubbele luchtspouw gewerkt kan worden. Bijvoorbeeld:  garages, voorzetwanden, zolders, vloeren enz. Door de geringe dikte van dit materiaal…

ATI PRO BARDAGE

De ATI PRO BARDAGE is een meerlaagse isolatie folie. De bovenste laag, het zwarte HoogWaterDampscherm, wordt daaronder afgewisseld door een meerlaagse opbouw van watten en folie (films) met een hoog warmtewerend vermogen. Het is een dampdichte isolatie folie die in zijn volle dikte slechts 80mm dik is.

Projecten

MEER INFO?

ONZE DEALERS

Onze hoogwaardige producten leveren wij uitsluitend via de professionele bouwmaterialenhandel. Wij verkopen niet direct aan de consument. Onderstaand vindt u een overzicht van onze verkooppunten. Geef uw postcode weer in  “Uw locatie” en wij tonen u direct uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

Indien gewenst komen wij ook graag bij u langs om onze producten persoonlijk toe te lichten.

   recensies

   Sipke Plat
    
   € 270,00 retour van de energieleverancier”

   Ons ruim honderd jaar oude huis werd vorig jaar voorzien van een nieuw dak door W. Bakker van het Timmer- & Aannemingsbedrijf in Scharnegoutum. Voor wij aan deze klus begonnen, was een belangrijke vraag voor ons: welk isolatiemateriaal gebruiken we? Na het overwegen van verschillende mogelijkheden is toen gekozen voor de ATI PRO isolatiefolie van BZW Holland. Een dampopen product met een hoge isolatiewaarde. Bovendien een dunne gemakkelijk hanteerbare isolatiefolie. Uiterst geschikt voor de renovatie doeleinden die wij voor ogen hadden.

   Nu een jaar later kunnen wij niet anders concluderen dan dat wij zeer tevreden zijn over uw product. Zo hebben we bijvoorbeeld €270,00 retour ontvangen van onze energie leverancier, wat natuurlijk een fijne beloning is. We merken ook het verschil in een behaaglijke temperatuur in de wintermaanden naast een minder warme bovenverdieping tijdens de hete zomerdagen. De heer Bakker gaf aan: “Daar moet je een mooie referentie over schrijven aan de leverancier BZW Holland isolatie. Daar zal hij blij mee zijn!”.

   Woning I
   Familie Verschoor
   “Verwarming wel 3 graden lager”

   Wij wilden in eerste instantie een nieuwe woning bouwen, maar gezien de flora en fauna en archeologisch onderzoek kon dat nog wel een paar jaar duren. Wij zijn in contact gekomen met Gerrit van Arkel uit Almkerk om ons te laten adviseren. Gerrit adviseerde de ATI PRO, een isolerende folie, die ook dampopen is, en een goede isolatiewaarde heeft. Omdat je met deze folie weinig hoogte nodig heb, konden we de bestaande dakgoot weer gebruiken. Wij zijn erg tevreden over dit product. ‘s Winters kunnen we de verwarming wel 3 graden lager zetten. ‘s Zomers merken we goed dat het koeler in huis blijft. We zijn erg tevreden over het gekregen advies en het korte tijdsbestek waarin alles gerealiseerd is.

   Tevreden klant

   Drie jaar geleden kochten wij een jaren dertig woning (twee onder 1 kap) in het oosten van het land. Helemaal naar ons zin.
   Graag wilden wij nog wel naast een nieuwe dakkapel ons dak renoveren met een nieuw pannendak en gelijktijdig isoleren.
   Onze naaste buren hebben recentelijk hun dak vernieuwd met damp-openfolie (geen isolatie). Vanwege het te verwachten hoogteverschil  (10 cm) met onze buren was het voor onze aannemer geen optie om het dak van de buiten zijde (“ warm dak”) te isoleren met PIR platen. Ook het traditionele dunnere isolatiemateriaal was vanwege de kwetsbare verwerking (kans kapottrappen bij aanbrengen) geen optie.
   Na enig speurwerk van onze kant stuiten wij via de Energiewinkel Zutphen op ATI PRO. Na een informatief gesprek bij ons aan huis met Teus Klaasen van BZW Holland, waarbij hij ons heeft overtuigd van en de hoge isolatiewaarde en de makkelijke verwerking van het isolatiemateriaal, zijn wij het gesprek met onze aannemer weer aangegaan. Na ons enthousiastische en reële verhaal, was ook de aannemer om. Tijdens de verbouwing is Teus op ons verzoek nog aanwezig geweest om zeker te zijn dat de ATI-PRO goed werd aangebracht, prima service! Inmiddels ligt ATI PRO nu naar volle tevredenheid op ons dak.