Innovatief en
professioneel

Wie zijn wij?

BZW Holland is leverancier van innovatieve isolatiematerialen voor de professionele bouwmaterialenhandel en de industrie. Van verschillende fabrikanten van isolatiematerialen zijn wij exclusief verdeler/distributeur in Nederland. Wij willen de handel en fabriek ontzorgen met goed en professioneel advies naar klanten en meedenken in de toepassing van de regelgeving zoals die in Nederland geldt.

Door energiebesparende en duurzame producten op de te markt brengen dragen we bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Maar wij gaan nog een stapje verder. Wij leveren ook isolatie die gemaakt is van biobased materialen. Daarmee helpen we de circulaire economie vooruit. En dat is de toekomst!

Naast de verkoop biedt BZW Holland ook advies op maat. Neem voor informatie over onze producten en advies op maat contact op met een van onze vakkundige adviseurs.

BZW Holland, uw partner in isolatiemateriaal

BEL MIJ TERUG

Productoverzicht BZW Holland

ati pro heeft negentien lagen folie en is dampdicht heeft een hoge isolerende waarde

ATI PRO

ATI PRO is een damp-open meerlaagse multi-reflecterende isolatiefolie van 40 mm. Het is een geschikt product voor uw renovatieproject en het (na)isoleren van bijvoorbeeld monumentale panden.

ati multi19 is dampdichte isolatiefolie

ATI MULTI19

ATI MULTI19 is een 19-laagse folie met dampdichte eigenschap. Door gebruik te maken van 2 luchtspouwen behaalt de folie een hoog isolerende waarde. ATI MULTI19 valt qua dikte en thermische waarde tussen ATI 150+ en ATI Pro Bardage.

ati pro bardage is dampdicht en meerlaags multireflecterend door hoge isolatiewaarde subsidie

ATI PRO BARDAGE

ATI PRO BARDAGE is een dampdichte meerlaagse multi-reflecterende isolatiefolie van 80 mm. Dankzij de hoge isolatiewaarde komt dit product in aanmerking voor de ISDEenergiesubsidie.

ATI 150 plus is zeer dunnen isolatiefolie met aluminium aan beide zijden voor plaatsen met dubbele luchtspouw

ATI PRO 150+

De ATI 150+, een zeer dunne isolatiefolie van 10 mm, met aan beide zijden een zuivere aluminium laag. Deze is zeer geschikt voor het (na)isoleren van plaatsen waar met een dubbele luchtspouw gewerkt kan worden.

gramitherm isolatiepanelen, 100 procent milieuvriendelijk en geschikt voor nieuwbouw en removatie

GRAMITHERM

Deze isolatiepanelen zijn 100% milieuvriendelijk, gemaakt van gras. Deze isolatiepanelen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Maakt woningen en gebouwen energiezuiniger, comfortabeler en gezonder.

logo van bzw holland, de partner voor isolerend nederland

Contact

Koningin Wilhelminaweg 93
5301 GG Zaltbommel
tel: +31 (0)345 - 74 54 87
info@bzwholland.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij: 08.30 tot 17.30 uur
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten