Wat wilt u
isoleren in
uw huis?

Toepassing isolatiemateriaal BZW Holland

Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie

Dakisolatie

Buitenzijde dak

’s Winters verliest de woning een groot deel van de warmte via het dak terwijl in de zomer juist de warmte buiten moet worden gehouden. Door onze meerlaagse dampdichte of damp-open isolatiefolie toe te passen wordt het meest optimale resultaat behaald, zowel in de zomer als in de winter. Geschikt voor renovatie en nieuwbouw.

Binnenzijde dak

Onze isolatiefolies zijn bij hellende daken toe te passen. Door de reflecterende werking van de folie blijft de woning in de zomer koeler dan wanneer er geïsoleerd is met minerale wol of schuim. Uitstekend geschikt om bestaande daken luchtdicht na te isoleren of voor toepassing in de nieuwbouw.

Muurisolatie

Gevel

Bij renovatie kan isolatie in de spouw of in een voorzetwand worden toegepast maar onze meerlaagse reflecterende isolatiefolies zijn ook toe te passen in bijvoorbeeld (nieuwe) houtskeletbouw. Daarbij is bij een geringe muurdikte al een hoge isolatiewaarde te bereiken.

Wand

Door de reflecterende werking van onze isolatiefolies wordt een zeer hoog rendement behaald. Vooral in combinatie met andere isolatieproducten van BZW Holland bijvoorbeeld Gramitherm. Heeft u vragen over een specifieke situatie, vraag het bij ons na. Op basis van uw situatie kunnen wij een berekening voor u maken van de Rc-waarde wanneer u deze producten met elkaar combineert.

muurisolatie

Vloerisolatie

Veel woningen in Nederland hebben geen of geen goede vloerisolatie. Wanneer u de kruipruimte isoleert kunt u al eenvoudig tot 30% energie besparen. Doordat de stralingswarmte wordt gereflecteerd ervaart u meteen een hoger wooncomfort. Daarnaast gebruikt u aanzienlijk minder gas waardoor u direct bespaart op uw energierekening. En ook niet onbelangrijk, u verlaagt hiermee ook uw CO2-uitstoot.

logo_bzw_light
Contact

Lingedijk 7
4197 HA Buurmalsen
tel: +31 (0)345 - 74 54 87
info@bzwholland.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij: 08.30 tot 17.30 uur
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten