Voor ieder project een geschikte isolatiefolie

Dat isoleren veel geld bespaart op de energierekening en enorm bijdraagt aan het comfort in de woning weet waarschijnlijk iedereen. Maar met welk product kun je het beste isoleren en welke is geschikt voor die ene specifieke situatie? Daar is wel verstand van zaken voor nodig want met toepassen van het juiste product behaal je het beste rendement en voorkom je later allerlei problemen. BZW Holland geeft advies op maat. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Geen dikke pakken isolatie meer

De tijd van dikke pakken isolatie is wel een beetje voorbij. Steeds vaker zijn mensen op zoek naar een product wat én goed isoleert én niet teveel ruimte is beslag neemt. Met onze ATI isolatiefolie hebt u een dun maar effectief product in handen dat voldoet aan deze vraag. Doordat er verschillende varianten beschikbaar zijn hebben wij voor ieder isolatieproject een geschikte isolatiefolie.

Verschillende varianten

De basis van al onze varianten isolatiefolie zit hem in de samenstelling ervan. Deze is opgebouwd uit meerdere lagen met aan de buitenzijde reflecterende folie. Afhankelijk van de soort is dit een damp-open of damp-dichte folie wat voor de toepassing belangrijk is. Doordat er verschillende varianten beschikbaar zijn is er voor elk isolatievraagstuk rondom dak, gevel, wanden en vloeren een oplossing.

Advies op maat

Naast de verkoop van isolatiefolie biedt BZW Holland ook advies op maat. Wilt u weten welke variant u het beste kunt gebruiken voor uw project? Neem dan contact met ons op! Wij zijn uw partner op het gebied van isolatiefolie.

Eigenschappen van ATI isolatiefolies

Door de flexibele eigenschappen zijn ATI isolatiefolies heel makkelijk in gebruik. Ze passen zich makkelijk aan allerlei vormen aan waardoor het heel eenvoudig te verwerken is. Bijpassende ATI-tape is apart verkrijgbaar. Daarnaast zijn deze makkelijk op maat te maken en zijn daar geen speciale gereedschappen voor nodig. Een tapijtsnijder is voldoende om de banen van de rol isolatiefolie los te snijden.

Verder zijn onze ATI isolatiefolies:

  • Waterafstotend
  • Volledig antiallergisch
  • En trekken geen ongedierte aan

Alle varianten in het kort:

ATI 150+

Slechts 10 mm en toch een hoog rendement dankzij een zuivere aluminium laag aan beide zijden.

ATI Pro Bardage

Een multi-reflecterende isolatiefolie met een hoge isolatiewaarde die in aanmerking komt voor ISDE-energiesubsidie (voor onderzijde vloer en binnenzijde dak, in de loop van 2022 mogelijk voor meerdere toepassingen).

ATI Multi 19

Een isolatiefolie van maar liefst 19 laagjes en zit zowel qua dikte als isolatiewaarde tussen de 150+ en Pro Bardage in.

ATI Pro

Dampopen folie die bij uitstek geschikt is voor het isoleren van daken en het (na)isoleren van gebouwen (buitenzijde). Deze folie is rechtstreeks op het dakbeschot te plaatsen waardoor het dak slechts minimaal omhoog gaat.

ATI Pro Excellence (nieuw)

Momenteel wordt een nieuwe damp-open variant ontwikkeld (voor toepassing aan de buitenzijde) die ook in aanmerking komt voor ISDE-subsidie. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws hierover.

Alle eigenschappen en toepassingen van de verschillende varianten vindt u terug op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u advies op maat? Neem gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Kies de juiste ATI isolatiefolie voor uw project

Dakisolatie

Hier onderscheiden we de buitenzijde en de binnenzijde van het dak. Voor plaatsing aan de buitenzijde is ATI Pro zeer geschikt, vooral op plaatsen waar weinig ruimte beschikbaar is. Met slechts 40 mm dikte gaat het dak maar minimaal omhoog waardoor eventuele dakkapellen, het lood, de goot enz. behouden worden. Dit scheelt een hoop in de kosten en tast het uiterlijk van het pand niet aan. Op plaatsen waar meer ruimte beschikbaar is of kan worden gemaakt is ATI Pro Bardage aan te bevelen. Dankzij de hoge isolatiewaarde komt deze voor op de lijst van het RVO en is er dus subsidie beschikbaar vanuit de overheid (ISDE-subsidie).

Voor de binnenzijde van het dak zijn er maar liefst 3 opties beschikbaar: ATI Pro Bardage, ATI Multi 19 en ATI 150+. Voor meer informatie over dakisolatie en de mogelijkheden zie de pagina over dakisolatie.

Muurisolatie

Ook voor buitengevels of binnenwanden zijn meerdere opties isolatiefolie beschikbaar. Voor buitengevels raden wij ATI Pro of ATI Pro Bardage aan.

Voor binnenwanden is ATI Pro Bardage, ATI Multi 19 en ATI 150+ heel geschikt. Dit zijn alle drie dampdichte isolatiefolies. Welke het best is toe te passen is mede afhankelijk van de beschikbare ruimte. Voor meer informatie over muurisolatie en de mogelijkheden zie de pagina over muurisolatie.

Vloerisolatie

Tot slot de vloer. Voor het isoleren van de vloer kan het beste altijd een dampdichte folie worden gebruikt. ATI Pro Bardage, ATI Multi 19 en ATI 150+ zijn alle drie geschikt om zowel onder de vloerafwerking of in de kruipruimte te worden toegepast. Voor meer informatie over vloerisolatie en de mogelijkheden zie de pagina over vloerisolatie.

Gratis advies over isolatiefolie

Voor elk isolatievraagstuk is er een oplossing. Naast de verkoop van ATI isolatiefolie biedt BZW Holland ook advies op maat. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

BEL MIJ TERUG

logo van bzw holland, de partner voor isolerend nederland

Contact

Koningin Wilhelminaweg 93
5301 GG Zaltbommel
tel: +31 (0)345 - 74 54 87
info@bzwholland.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij: 08.30 tot 17.30 uur
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten