Waarom
isoleren?

toepassing

BZW Holland, uw partner
in isolatiemateriaal

De vraag naar dunne, effectieve isolatiematerialen is de afgelopen jaren snel toegenomen door het grote aantal te renoveren woningen. De voordelen van ATI komen hierdoor optimaal tot hun recht bij het renoveren van woningen omdat het o.a. ruimtebesparend is. BZW Holland geeft met ATI isolatiefolies hét antwoord op die ontstane vraag! Wij verkopen niet rechtsstreeks aan consumenten maar dankzij het uitgebreide dealernetwerk heeft iedere aannemer of klusser toegang tot onze isolatiefolies. Door de verschillende ATI-folies is er voor elk isolatievraagstuk rondom dak, gevel, wanden en vloeren een oplossing. Naast de verkoop biedt BZW Holland ook advies op maat. Heeft u vragen over welke folie voor u het meest geschikt is? Neem contact met ons op!

BEL MIJ TERUG

icon-warmte-isolatie

WARMTE-ISOLATIE

Isoleren zorgt ervoor dat de woning sneller is opgewarmd omdat de warmte langer blijft hangen. Er hoeft dus veel minder gestookt te worden om het behaaglijk warm te krijgen.

icon-wooncomfort

BETER WOONCOMFORT

Doordat het langer warm blijft en het niet meer tocht, is het altijd comfortabel. Ook als het buiten vriest dat het kraakt.

icon-zonnehitte

ZOMERSE HITTE

Doordat de woning goed is geïsoleerd, blijft de warmte in de zomer buiten en blijft het binnen juist heerlijk koel.

icon-besparing

LAGERE ENERGIEREKENING

Stoken hoeft veel minder. De energierekening daalt flink! En isolatie maakt de woning aantrekkelijker op de woningmarkt.

icon-co2

DUURZAAMHEID

Omdat er minder gestookt hoeft te worden, is er ook minder CO2-uitstoot. Gramitherm is zelfs CO2 negatief en daarom dé oplossing voor isoleren in de circulaire bouw!

Productoverzicht BZW Holland

ati pro heeft negentien lagen folie en is dampdicht heeft een hoge isolerende waarde

ATI PRO

ATI PRO is een damp-open meerlaagse multi-reflecterende isolatiefolie van 40 mm. Het is een geschikt product voor uw renovatieproject en het (na)isoleren van bijvoorbeeld monumentale panden.

ati multi19 is dampdichte isolatiefolie

ATI MULTI19

ATI MULTI19 is een 19-laagse folie met dampdichte eigenschap. Door gebruik te maken van 2 luchtspouwen behaalt de folie een hoog isolerende waarde. ATI MULTI19 valt qua dikte en thermische waarde tussen ATI 150+ en ATI Pro Bardage.

ati pro bardage is dampdicht en meerlaags multireflecterend door hoge isolatiewaarde subsidie

ATI PRO BARDAGE

ATI PRO BARDAGE is een dampdichte meerlaagse multi-reflecterende isolatiefolie van 80 mm. Dankzij de hoge isolatiewaarde komt dit product in aanmerking voor de ISDEenergiesubsidie.

ATI 150 plus is zeer dunnen isolatiefolie met aluminium aan beide zijden voor plaatsen met dubbele luchtspouw

ATI PRO 150+

De ATI 150+, een zeer dunne isolatiefolie van 10 mm, met aan beide zijden een zuivere aluminium laag. Deze is zeer geschikt voor het (na)isoleren van plaatsen waar met een dubbele luchtspouw gewerkt kan worden.

gramitherm isolatiepanelen, 100 procent milieuvriendelijk en geschikt voor nieuwbouw en removatie

GRAMITHERM

Deze isolatiepanelen zijn 100% milieuvriendelijk, gemaakt van gras. Deze isolatiepanelen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Maakt woningen en gebouwen energiezuiniger, comfortabeler en gezonder.

Wat wilt u isoleren?

dakisolatie, meerlaagse dampdichte of dampwerende folie voor daken

Dakisolatie

muurisolatie voor wanden meerlaags en reflecterende isolatiefolie

Muurisolatie

Vloerisolatie

logo van bzw holland, de partner voor isolerend nederland

Contact

Koningin Wilhelminaweg 93
5301 GG Zaltbommel
tel: +31 (0)345 - 74 54 87
info@bzwholland.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij: 08.30 tot 17.30 uur
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten